Bikini kopen bij TC WOW

De bikini is hét item dat het ultieme zomergevoel met zon, zee en strand oproept! Tegenwoordig is een bikini de normaalste zaak van de wereld, maar dat is nog niet zo lang het geval. In 1932 ontwierp de Parijse modeontwerper Jacques Heim een tweedelig badpak, de voorloper van de bikini.

De bikini in huidige vorm werd voor het eerst in 1946 door Louis Réard geïntroduceerd, die het nieuwe kledingstuk vernoemde naar het eiland Bikini. De bikini gold echter nog lang als onzedig en was op vele stranden, vooral in Spanje en Italië verboden.

Pas in de jaren zestig raakte de bikini langzaam ingeburgerd. Tegenwoordig is de keuze aan bikini’s en verschillende modellen haast onbegrensd: van de kleine brazilian bikini met mini triangeltop tot en met de boxer bikini met racerbacktop zit er alles tussen. Populaire bikini’s zijn bijvoorbeeld de bandeau bikini, halter bikini, triangel bikini, beugel bikini, strapless bikini en de push up bikini.

Jouw ideale bikini

Soms kan jouw droombikini wat minder flatteus uitvallen dan je dacht. Met een model dat perfect bij jouw lichaamsvorm past, zul je je echter een stuk prettiger voelen op het strand. Maar hoe kies je jouw ideale model?

De juiste maat is uiteraard een belangrijke voorwaarde. Beter een large dan een medium bikini, die je lovehandles accentueert. Met geraffineerde model- en kleurkeuzes benadruk je de pluspunten in je figuur, en camoufleer je de ‘foutjes’.

Een buikje lijkt slanker met gedrapeerde ontwerpen en laagjes en hoog opgesneden broekjes maken je benen optisch langer. Ben je wat minder goed bedeeld qua cupmaat, kies dan voor een push-up bikini.

www.tcwow.com/nl-nl/