Office 2016 zakelijk

Office 2016 zakelijk kopen? Microsoft Outlook 2016 is een van de meest populaire en beste e-mailclients voor Windows-systemen. Het programma helpt u om e-mails te ontvangen en te verzenden. U kunt in Office Outlook 2016 meerdere e-mail accounts opzetten of uw agenda en contactpersonen beheren. Met name bij zeer hoge mail volume is Outlook 2016 een sterke e-mailclient met spierballen.

Met de aankoop van Microsoft Outlook 2016 heeft u toestemming outlook op maar een werkstation te gebruiken. Dit betekent dat de software geschikt is voor zowel particuliere gebruikers die meer orde en structuur willen in het dagelijkse leven. Maar ook voor professionele gebruikers zoals freelancers, zelfstandigen of kleine bedrijven. U profiteert sterk van de Office Outlook 2016 genoemde voordelen.

Verbeterde kalenderfunctie

Afspraken plannen, wijzigen en beheren werkt simpeler dan ooit binnen Outlook 2016. In de vernieuwde kalenderfunctie is het mogelijk om meerdere agenda’s in één oogopslag te beheren. Vergelijk verschillende agenda’s, stel tijdstippen voor en plan een meeting binnen enkele ogenblikken. De agenda-tool van Outlook 2016 bevat zelfs een weersvoorspelling-functie om afspraken nog beter te plannen.

Wilt u altijd up-to-date blijven dankzij Outlook 2016? Koop dan voordelig een Outlook 2016 licentie bij SoftwareLicense4U. Al onze licenties zijn 100% origineel en worden binnen 5 minuten geleverd via e-mail (+ digitale download). Ga dus snel en voordelig aan de slag met een betrouwbare Office 2016 product key. Ruim 5.000 klanten gingen u voor!